Nockebylunden

Vår nya lägenhet ligger i Bromma, Nockebyhov. Vi har inflytt den 19 Januari och besiktningen är idag!
När vi letade ny lägenhet så tittade vi på 3:or, men sen hittade vi en 4:a som vi hade råd med och tänkte, varför inte? Även detta en nyproduktion :)
 
Eftersom vi köpte i slutfasen av projektets försäljning så hade vi 1 vecka på oss att göra alla tillval. Väldigt stressigt men jag hade redan gjort detta en gång så det gick ändå bra. Något vi inte orkade bestämma var färgen på alla väggar så det fick bli vitt. I sovrummet tror jag att vi kommer måla om till mörkblått när vi väl får tillträde, men annars så kommer vi nog att behålla väggarna vita.
Färgskalorna för sovrummet, vi kommer nog välja från den nedre skalan.
 
Andra tillval vi gjorde var bl.a. förberedelser för badkar, vi flyttade kyl och frys, både för att göra köket större men även för att vi ska försöka oss på att bygga en köksö mot den väggen där dem var placerade från början. Vi har valt samma klinker, vit kuststen,  i köket och i båda badrummen, dock fick man endast ha klinker på intallationsfria väggar så i stora badrummet är det endast golv och en utav väggarna som är i den vita kuststenen och i det lilla badrummet är det endast govlet. Vi uppgraderade till bättre tvättmaskin och torktummlare samt så bytta vi de mesta av vitvarorna i köket då jag inte vill chansa på att det är samma vita nyans på dem som på den vita luckan vi valt. 
 
Här kommer några bilder från vår visning i början av december, det var dåligt ljus så vissa bilder blev ganska mörka tyvärr.
 
Hallen 
 
Kök
 
Vardagsrum
 
Balkong
 
 
Badrum
 
Sovrum
 
Klädkammare
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Janina Lindeberg

En blogg för att minnas <3

RSS 2.0