Månad 4, Juli och Semester!

Första veckan i Juli så började jag jobba lite lätt igen, jag började även få tillbaka orken och jag kunde äta bättre. Nu började dock andra symtom visa sig, kläder började sitta tajt, jag blev anfådd för ingenting, cravings började visa sig, där ibland rödvin, samt att jag behövde kissa heeeeela tiden. Det trodde jag skulle komma mycket, mycket senare när magen hade blivit stor, men än så länge så såg man ingenting på magen, vilket jag också trodde att man skulle göra efter 4 månader, men icke! Vi hade i alla fall en underbar semester som spenderades på tre olika ställen i Sverige, på landstället på Muskö, i Båstad samt på västkusten. 
 
 
Muskö
Nu så började vår semester! Vi startade semester ute på Muskö där vi mest njöt av lugnet, läste böcker, sov middag, spelade spel och åt gott. Det är helt underbart! Gustav fyllde även år första veckan på semestern så till helgen bjöd vi ut vänner för sommarmys. Det vart verkligen lyckat! Inget var direkt uppstyrt, men alla va bara där och umgicks, badade, solade, spelade spel och hade det allmänt bra. På kvällarna så grillade vi, drack lite vin och öl samt badade jacuzzi innan vi gick och la oss, kan det bli mer perfekt?
  (null)
Lunch på sjökrogen😍
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 
Båstad
Efter en dryg vecka på Muskö så åkte vi ner till Båstad för att hälsa på Louise, vi gjorde lite stopp på vägen för att resan inte skulle kännas så lång. Vi stannade i Gränna för att köpa polkagrisar och i Jönköping för lite golf samt lunch. När vi kom fram så visade det sig att vädret tyvärr inte var det bästa, men en dag på stranden fick vi och vi åt en massa god mat och umgicks med hennes familj och vänner. Jag älskar verkligen Båstad, det är så lugnt och mysigt där samtidigt som tennisveckan är igång och man kan när som helst åka ner till Peppes, Sand eller bakfickan för lite mer festligheter. Till helgen så skulle vi ha förfest innan utgång på Peppes, men i år så fastnade vi dock på förfesten då vi redan hade så trevligt.
 
(null)

 
 
Västkusten
Vi körde en liten spontanare till Gustavs kusiners landställe på Västkusten, men påvägen så stannade vi på Ullared. Det var första gången för oss båda där, men vi tänkte att om vi ändå åker förbi så måste vi kolla vad all hysteri handlar om. Vi hittade faktiskt en del saker som vi köpte, så jag blev överraskad över hur mycket fint dem hade, dock var det inte alls så stort som jag förväntat mig. Hur människor kan gå där flera dagar i rad, det förstår jag verkligen inte, för så stort är det inte. 
(null)

(null)

(null)

När vi va klara så plockade vi upp Gustavs bror Kalle på flygplatsen i göteborg för att sedan fortsätta mot deras kusiners landställe (vet inte vad ön heter). 
Det var första gången jag var med där och det var otroligt fint! Det kändes som att det bara va vi på hela ön då det var så långt till närmaste granne. Huset är flera stugor som är sammankopplade med en väldigt stor terass i olika nivåer, väldigt charmigt om jag själv får säga. Vädret visade sig lite bättre här så vi kunde bada och sola lite mer och spenderade kvällarna med god mat och spel.
  (null)

(null)

(null)


Janina Lindeberg

En blogg för att minnas <3

RSS 2.0