Cabelskii 😁

Igår åkte vi tio stycken till cabelskiin, laddade upp med en lunch och sen så drog vi på oss flytvästarna och började 👏 fan vad svårt de är! Ramlade på alla möjliga sätt och fick ett tiotal kallsupar, vatten överallt, bikiniernas flög och fan vad ont det gjorde ibland, men jag skulle fan i mig upp! Gick över till en mindre bana där dem starar mjukare och då gick de jättebra! Körde hur bra som helst där och de va sjukt kul! Men den gick bara rakt fram och sen rakt tillbaka. Jag ville ju åka stora banan! Jag kom upp men man måste inleda med en lätt vänstersväng och då ramlade jag hela tiden 👎 aja tillslut tog jag kneeboarden och körde första gången ett varv och andra gången två ✌️ Jävlar vad jobbigt det va! 
 
Jag kom iväg en bit iaf innan jag ramlade 
 
Suddig bild men men, kneeboard va faktiskt sjukt kul också! Och jobbigare än man tror!! 
 
Det va en jättesöt hund som tillhörde en av ägarna av parken, hon älskade att bada! Hon hoppade även i vattnet så fort hennes matte eller husse låg i vattnet och simmade ut och hjälpte dem in med wakeboarden, så söt! Hon fick även åka med några varv!
 
 
 
Jag har klippt ihop de filmer vi har från dagen, börjar med det sämsta, (dvs jag), och avslutar med bröderna proffs 
 

Har precis vaknat nu, har sån sjuk träningsvärk, ont överallt! Vill inte röra mig!! 😂 aja blir till att vila idag! 😊Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Janina Lindeberg

En blogg för att minnas <3

RSS 2.0