Ensam😢

Jag blev lite ledsen i ögat när ja kom på att jag kommer fira min födelsedag alldeles själv 😢 men den här resan är till för mig och för att jag ska utvecklas och bli starkare, så jag hoppas att det blir så! Det låter nog på mig som att jag bara ville glassa runt här nere men så är det inte riktigt, först så skulle både jag och Malin ner hit tillsammans men sen så va hon tvungen att stanna hemma pga sitt jobb 😪 Men då kände jag att antingen så stannar jag i Gävle eller så åker jag bort och jag känner mig klar i Gävle så då tänkte jag att det blir en utmaning att åka bort så länge. Och utmaningar är något jag ofta antar (som ni såg med ölsvepningen 😜) jag tror även att det är extra jobbigt för jag längtar så sjukt mycket tills den här terminen är klar för jag har så otroligt mycket att se fram emot!
 
Sist när jag tog mig an en liknande utmaning var när jag precis fyllt 18år, tagit körkort och hade pojkvän, jag va så nöjd med mitt liv på hemmaplan. Men ändå så åkte jag och Josefine Fäldt till Spanien, först en vecka med klassen och sen vidare i tre veckor på SOS-animales. Då märkte jag hur sjukt svag jag va som person, jag hade ingen stabilitet i mig själv. Jag fick panikångest och mådde så sjukt dåligt den första veckan. Det är verkligen inget som jag någonsin ville göra om igen. Däremot när jag ser tillbaka på det nu så ser jag hur mycket jag växte och jag är faktiskt stolt över att jag gjorde en helomvändning och njöt av dem sista två veckorna där, även fast levnadsförhållandena var sjukt dåliga! Får berätta mer om det en annan gång! 
 
Men i alla fall så ser jag nu hur nyttigt det var för mig att utmanas och tas ur min "comfortzone" även fast jag där och då mådde skit. Det är därför jag gör om det nu fast med en ännu större utmaning, att vara borta tre månader från dem jag älskar! Dock så är jag långt ifrån själv, josse och Johan (syster och pojkvän) kommer vara här i tre veckor, pappa kommer vara här nån gång, min kusin Evelina är här och jag bor med Sarah och Peter 😊 Däremot är det sista månaden, april, som kommer vara svårast, då kommer ingen i familjen vara här och Sarah och Peter kommer ha åkt hem 😔  det betyder jag jag kommer fira min födelsedag själv och vara nästan helt ensam i en månad. Däremot sp hoppas jag fortfarande på att någon fin vän kommer komma ner hit och att Malin kommer komma hit! Skulle vara så underbart roligt!! :D
 
Jag vet att jag kommer må dåligt stundvis men jag vet att jag kommer dra nytta av det i resten av mitt liv. Så värt❤️
 
Utmaning ? Hit me with your best shot! 
Josse
2014-02-19 @ 23:33:27

Sawadeekaa! Tänkte kolla om du och Sara kunde hämta mig på fredag, landar 13.20? Yay, snart kommer jag! 😄😄😄
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Janina Lindeberg

En blogg för att minnas <3

RSS 2.0